Το κόλπο για να μην πετιέται το λάδι πάνω σας όταν τηγανίζετε

Κάθε φορά που θέλετε να τηγανίσετε πατάτες, κρεμμύδια και τσιγαρίσετε ένα υλικό σκέφτεστε ένα πράγμα πάντα:

Ότι θα πεταχτεί το λάδι στα ρούχα σας ή την ποδιά σας ή ακόμα χειρότερα στο δέρμα σας και θα τρέχετε…

Για να μην ζείτε με το άγχος, λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να πάθετε ζημιά, είναι να ρίξετε λίγο αλάτι στο τηγάνι πριν κάψει το λάδι.

Δοκιμάστε το και θα δείτε πως λειτουργεί!

olasimera.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φτιάξτε αφράτα πεντανόστιμα Ιταλικά Μπομπολόνι! Εμένα ήδη μου πέφτουν τα σάλια…

Αυτό το παραδοσιακό ιταλικό γλυκό είναι παρόμοιο με ένα ντόνατ και είναι γεμάτο με κρέμα βανίλια. Υλικά που θα χρειαστείτε: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά (7γρ.) 75γρ. ζάχαρη...

Τηγανόψωμο… παραδοσιακά απλό! Μια απόλαυση μπουκιά και συγχώριο !!!

Όπως και να το πει κανείς…τηγανόψωμο, τυρόψωμο ή τυροπιτάρι…το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το «ταπεινό» ψωμο-τύρι εν τη ενώσει του! Υλικά ½ κιλό αλεύρι για...

Παγωτό πεπόνι με μέλι και γιαούρτι!

Όλη η δροσιά του καλοκαιριού σε τρία υλικά! Προτιμήστε αργίτικα πεπόνια για να δώσουν χρώμα στο παγωτό σας. Υλικά συνταγή 500 γραμμ. πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού 500 γραμμ....
close