Το Mega δεν κλείνει αλλά…. αλλάζει όνομα – Πώς θα λέγεται

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ καταθέτει σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ και μέλος του ΔΣ της Τηλέτυπος.

Κατά την κατάθεσή του ο κ. Παναγιώτης Ψυχάρης σημείωσε ότι το Mega θα συνεχίσει να λειτουργεί παρά το γεγονός ότι δεν συμμετέχει στη δημοπρασία για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας: «Μην έχετε ονειρώξεις. Το Mega δεν πρόκειται να κλείσει» είπε ο Παναγιώτης Ψυχάρης και ανέφερε ότι οι καταστάσεις «μπορεί να αλλάξουν…». Μάλιστα, δήλωσε ότι ο ίδιος δεν αναγνωρίζει τη δημοπρασία αδειοδότησης και μίλησε επανειλημμένως για «λεγόμενες άδειες» οι οποίες «δεν έχουν δοθεί

Ερωτηθείς, πάντως, από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν το Mega σκοπεύει «να βγει στο αντάρτικο» και να εκπέμψει παράνομα ο κ. Ψυχάρης δήλωσε ότι αν ολοκληρωθεί η διαδικασία το Mega θα εξετάσει το ενδεχόμενο να εκπέμψει μέσω άλλης πλατφόρμας, δορυφόρου ή συνδρομητικού μπουκέτου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η άδεια που λέτε, που τη βάζω σε εισαγωγικά, ακόμα δεν υπάρχει, το MEGA θα συνεχίσει να λειτουργεί. Στη φαντασία σας ότι θα κλείσει. Μέχρι να βγουν οι άδειες θα είναι λεγόμενες άδειες για να λειτουργεί κάποιος μέσω κάποιου φορέα ή της DIGEA. Το MEGA μπορεί να εκπέμπει μέσω δορυφόρου, NOVA, Ίντερνετ, είναι μια εταιρεία που παράγει πρόγραμμα και θα συνεχίσει να παράγει πρόγραμμα, όχι μέσω των «λεγομένων» αδειών«.

Και υπερθεμάτισε: «Το Mega είναι μια εταιρεία που θα συνεχίσει να παράγει πρόγραμμα».

Επίσης, επεσήμανε: «Το κανάλι λειτουργεί κανονικά. Υπάρχουν διαδικασίες από εκεί και πέρα για το εμπορικό πεδίο και όλα θα γίνουν νομίμως» και επεσήμανε «το MEGA υπέγραψε ένα νέο δάνειο με εγγύηση την ταινιοθήκη του. Η ταινιοθήκη έχει αξία τεκμηριωμένη από ανεξάρτητους οργανισμούς».

Όπως υπογράμμισε: «Το δάνειο είναι εξυπηρετούμενο. Το MEGA έχει πληρώσει 130 εκατομμύρια ευρώ σε τόκους για ένα δάνειο χαμηλότερο των 100 εκατομμυρίων και έχει εξοφλήσει μέρος του κεφαλαίου κατά τη διάρκεια όλων των δανείων» ενώ πρόσθεσε: «Αν ήταν κακοπληρωτής το MEGA οι τράπεζες δεν θα είχαν 130 εκατομμύρια ευρώ».

Επίσης είπε: «Ο Τηλέτυπος δεν είναι Μαρινόπουλος, ο Τηλέτυπος πληρώνει και χρωστάει 86 εκατομμύρια ευρώ».

Υπενθυμίζεται πως στη συνεδρίαση της 3ης Αυγούστου προσήλθε ο εκδότης κ. Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος αναίρεσε την αρχική του απόφαση να μην παραστεί, επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

Η Επιτροπή εξέτασε τη δυνατότητα να καταθέσει και η συνεδρίαση διεκόπη ενώ έπειτα από πρόταση του προέδρου της Εξεταστικής, Σωκράτη Φάμελλου, αποφασίστηκε η κλήση του γιου του Σταύρου Ψυχάρη, Παναγιώτη Ψυχάρη.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέντε χρήσεις του αλουμινόχαρτου που σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Όπως έχουμε παρουσιάσει και σε παλαιότερα άρθρα μας, το αλουμινόχαρτο είναι από τα πιο ευέλικτα υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, με απίστευτες χρήσεις...

10 Φοβερά κόλπα με το ξύδι που θα σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. (Βίντεο)

Το ξίδι είναι ένα από εκείνα τα προϊόντα που το έχουμε υποτιμήσει. Πιστεύουμε ότι χρησιμεύει μόνο για να δώσουμε γεύση σε σαλάτες αλλά στην...

Προσοχή! Δείτε γιατί ΔΕΝ πρέπει να βάλετε ΠΟΤΕ τα χέρια σας σε αυτά τα σημεία στο σώμα σας

Προσπαθήστε να παρομοιάσετε στο μυαλό σας το σώμα σας ως τον δικό σας, προσωπικό «ναό». Μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε και να τον φροντίζετε, αλλά...
close