Χωρίς κανένα λόγο, ο Σκύλος την Άρπαξε και την Πέταξε μακριά! Ύστερα όμως, ανακάλυψαν την Τρομακτική Αλήθεια…

Η Catherine Svilicic παρακολουθεί την 17 μηνών κόρη της να παίζει στην αυλή
του σπιτιού της με το πρόσφατα υοθετημένο σκύλο τους.

Ξαφνικά, βλέπει το Doberman να έχει επιθετική συμπεριφορά προς τη μικρή Charlotte, να της γαβγίζει και στην συνέχεια να την αρπάζει και να την ρίχνει πιο πέρα. Πανικόβλητη η Catherine τρέχει προς το μικρό κοριτσάκι και καταλαβαίνει τι στ’ αλήθεια συμβαίνει!

Ένα δηλητηριώδες φίδι βρίσκεται στο σημείο ακριβώς που καθόταν η μικρή Charlotte, ενώ το Doberman τους στεκόταν μεταξύ της μικρής και του φιδιού σε μια προσπάθεια να την προστατέψει. Το κοριτσάκι γλύτωσε από το θανατηφόρο δάγκωμα, ωστόσο το φίδι κατάφερε να δαγκώσει τον σκύλο.

eastern brown sm

Αρχικά, ο σκύλος καταρρέει μπροστά στα μάτια της μητέρας. Τελικά όμως καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή λόγω της έγκαιρης θεραπείας που του δώθηκε (αντίδοτο).

Το γενναίο Doberman, Khan, είχε υοθετηθεί από την οικογένεια 4 μέρες πριν, αφού είχε εγκαταληφθεί σε άθλια κατάσταση. Ο σκύλος όμως φρόντισε να ανταποδώσει τη δεύτερη ευκαιρία στην ζωή που του χάρισε η οικογένεια της Catherine Svilicic, σώζοντας τη ζωή της μικρής Charlotte.

snake-5727993

A-Doberman-Pincher-named-Khan-saves-baby-from-deadly-snake-attack-1

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το φυσικό Αυτό Ρόφημα είναι πιο αποτελεσματικό στην μείωση της πλάκας χωρίς όλα τα επιβλαβή χημικά των στοματικών διαλυμάτων.

Το ξέπλυμα με στοματικό διάλυμα είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας πολλών. Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική, αλλά αν δεν προσέχετε, το στοματικό διάλυμα μπορεί...

Αυτή η φρικτή ανακάλυψη των γιατρών είναι ακριβώς ο λόγος για να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας.

Λένε πως ο πόνος του αυτιού είναι ο χειρότερος που έχει να υποφέρει ο άνθρωπος. Όσο για την αιτία του πόνου, πολλές φορές είναι...

Συνταγή για σπιτική τυρόπιτα με δύο υλικά!

Η τυρόπιτα είναι η αγαπημένη μικρών και μεγάλων. Τώρα που ανοίγουν και τα σχολεία ένα κομμάτι από αυτήν είναι το καλύτερο πρωινό για το...
close