in

Αυτή η Φωτογραφία έχει Σαρώσει στο Διαδίκτυο. Μόλις την Δείτε Ολόκληρη, θα Καταλάβετε το Γιατί…

H Jade Beall είναι μια φωτογράφος από την Αριζόνα των ΗΠΑ. Εξειδικεύεται στην παρουσίαση της φυσικής ομορφιάς των μαμάδων και των γυναικών που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα κατάσταση, αλλά τελευταία εργάζεται σε ένα νέο φωτογραφικό project. Στη σελίδα της στο Facebook μοιράστηκε φωτογραφίες ενός ζευγαριού, της Gerry και του Darwin, που είναι στα 70 τους με αυτό το μήνυμα:

13533282_1075030002544472_6356695591278178439_n

«Αρνούμαι να αποδεχτώ την ευρεία εξάπλωση (κυρίως του Δυτικού κόσμου) σε ότι θεωρείται όμορφο, ειδικά όσον αφορά τον ιερό ναό, που αποκαλούμε σώμα μας.

Γιατί αποδεχόμαστε να πιστεύουμε ότι κάτι είναι πιο όμορφο από κάτι άλλο; Γιατί δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ένα σωρό άπειρους διαφορετικούς ορισμούς της ομορφιάς;

Το θείο: επιδερμίδα που κρέμεται, έχει ραγάδες, ρυτίδες, εγκαύματα πάνω από τα εύθραυστα και δυνατά οστά μας, προέρχονται από τα ίδια στοιχεία που είναι φτιαγμένα τα αστέρια, που σε συνδυασμό δημιουργούν αυτό το φαινόμενο που έρχεται στη ζωή για ένα σύντομο χρονικό διάστημα που αποκαλούμε…σώμα.

Πολλοί από την δική μου ανθρώπινη φυλή και άλλες προσπαθούν να μου πουλήσουν πράγματα ότι πρέπει να κρύψουμε τα στοιχεία ότι μεγαλώνουμε, ότι αξίζουμε λιγότερο όσο ωριμάζουμε και ότι τα μεγαλύτερα σώματα δεν είναι όμορφα.

Αυτά τα ηλικιωμένα σώματα: οι ναοί δεκάδων ετών σοφίας, σπαραγμού, δύναμης, αποτυχίας, θριάμβου, ευημερεύουν. Αναρωτιέμαι, πως θα μπορούσαν να μην είναι όμορφα;»

13508948_1078703092177163_2114572346090513711_n

Μέσα σε μια εβδομάδα, η φωτογράφηση είχε χιλιάδες like και μοιράστηκε εκατοντάδες φορές. Η Jade μοιράστηκε επίσης και ένα γράμμα της γυναίκας που φωτογράφησε, της Gerry:

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και ταπεινότητα από τη πληθώρα σχολίων που μου υπενθυμίζουν πόσο τυχεροί και ευλογημένοι είμαστε εγώ και ο Darwin σε αυτά τα σώματα. Καθώς διαβάζω τα σχόλια, βλέπω την πείνα στις καρδιές των ανθρώπων να βιώσουν την αγάπη στα σώματα που έχουν τώρα. Χαίρομαι για όσους την έχουν βρει ήδη.»

Credit: hefty.co

Τέρμα τα μούσια -Αυτό είναι το νέο ανδρικό τρεντ που ξετρελαίνει τις γυναίκες !!! (εικόνες)

Μελιτζάνες στον φούρνο με ντομάτα, τυριά και δυόσμο…συνταγή με άρωμα καλοκαιρινό!