in

Αυτό η τούρτα εξωτερικά φαίνεται λαχταριστή. Που να δεις όμως και το εσωτερικό της!

Όλοι μας αγαπάμε τα γλυκά. Λατρεύουμε τη γεύση, την υφή, τα χρώματα και τα αρώματα τους. Η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη, η οποία φαίνεται σε πολλούς δύσκολη. Αλλά δεν είναι! Αρκούν μερικά απλά βήματα για να έχεις στο πιάτο το γλυκό που ονειρεύτηκες!

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε πως μπορούμε να φτιάξουμε μια υπέροχη τούρτα έκπληξη! Εξωτερικά είναι πολύχρωμη και φαίνεται πεντανόστιμη! Και είναι στα αλήθεια! Αλλά όχι μόνο γι’αυτό που φαίνεται από έξω μα και για το εσωτερικό της!

Βλέπετε, αυτό το γλυκό, κρύβει εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, κρύβει πολύχρωμα, γλυκά M&M’s! Οι σοκολατένιες καραμελίτσες ξεχύνονται με το που κόβεται το πρώτο κομμάτι και κάνουν τα σάλια μας να τρέχουν!

Για να το φτιάξετε, χρειάζεστε:
Σοκολατένιο παντεσπάνι ( έτοιμο ή χειροποίητο) M&M’s Κρέμα βουτύρου που φτιάχνεται με 1 κιλό βούτυρο και 2 κιλά ζάχαρη άχνη. Γκανάζ σοκολάτας Χρώμα ζαχαροπλαστικής Εξαρτήματα ζαχαροπλαστικής για σχέδια στα γλυκά.

Αφού προμηθευτείτε τα απαιτούμενα υλικά, δείτε το παρακάτω αναλυτικό βίντεο και δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το γλυκό “ουράνιο τόξο”. Δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει!
Καλή επιτυχία!


Πηγή

Αυτό είναι το ρόφημα-φάρμακο που επαναφέρει τα γκρίζα μαλλιά στο φυσικό τους χρώμα!

Αφυδάτωση, ηλίαση, θερμοπληξία: Προφυλαχθείτε από τις επείγουσες καταστάσεις του καλοκαιριού