in

Πατέρας κλείδωσε τον δίχρονο γιο του σε ψυγείο, αντιμετωπίζει κατηγορίες κακοποίησης

Ένας άντρας από τη Ταϊβάν ισχυρίζεται ότι η ζωή του έχει γίνει κόλαση, όταν ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του δίχρονου γιου του να κάθεται μέσα σε ψυγείο, και υποστηρίζει ότι ήταν ένα “αστείο”.

Ο πατέρας κατηγορήθηκε για παιδική κακοποίηση μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας με τη λεζάντα “Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να μεγαλώσω αυτό το παιδί. Η δημοπρασία ξεκινάει στα 0 γιουάν.”

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από ένα φίλο του πατέρα, που έχει ένα μικρό κατάστημα στη Ταϊβάν. Το παιδί φαίνεται να κάθεται σε ένα ψυγείο για αναψυκτικά με διάφανη τζάμι και φαίνεται να κάθεται ανενόχλητο και ήρεμο.

357BE46D00000578-0-image-m-43_1466435764702 357BE47A00000578-0-image-a-44_1466435772963

Αμέσως η φωτογραφία άρχισε να μοιράζεται και κάποιοι ειδοποίησαν μέχρι και τις αρχές να ερευνήσουν το περιστατικό για παιδική κακοποίηση, λέγοντας πως ο πατέρας είναι ακατάλληλος γονιός.

Ο πατέρας ωστόσο ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία δημοσιεύτηκε χωρίς την άδειά του και ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

“Ένας από τους φίλους μου σκέφτηκε ότι ο γιος μου είναι χαριτωμένος, τον έβγαλε φωτογραφία και την δημοσίευσε σαν αστεία. Ο γιος μου παίζει συνεχώς και του αρέσει να μπαίνει μόνος του στο ψυγείο. Του είπα να μη το κάνει, αλλά δε με άκουγε.”

Παρά την αποδοκιμασία του πατέρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αρχές δεν ενεπλάκησαν και δεν έγιναν επίσημες κατηγορίες.

Credit: dailymail.co.uk

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Γεωργία Αποστόλου που δεν ήξερε κανείς

Σκάνδαλο με την Κορομηλά! Η αποκάλυψη του Λιάγκα για την αποχώρησή της από το «Ε» και τα 300.000 ευρώ!