in

Πιέστε το Μέτωπό σας σε ΑΥΤΟ το σημείο για 60 Δευτερόλεπτα και Δείτε ΤΙ θα σας Συμβεί. Θα εκπλαγείτε!

Υπάρχουν πολλές τεχνικές μασάζ που μπορούν να μας χαλαρώσουν. Οι περισσότερες όχι μόνο κάνουν καλό στην υγεία, αλλά μας βοηθούν να αισθανόμαστε και τέλεια. Το πρόβλημα είναι ότι για τις περισσότερες χρειαζόμαστε πολύ χρόνο, χρήμα και την βοήθεια ενός ειδικού.

Ευτυχώς όμως, υπάρχει μια απλή μέθοδος η οποία έχει ευεργετικά αποτελέσματα για το σώμα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα. Σίγουρα έχετε νιώσει κάποια φορά, έστω και υποσυνείδητα, ότι χρειάζεστε ένα μασάζ ανάμεσα στα φρύδια.

Από ότι φαίνεται, το ένστικτο σας δεν σας ξεγελά. Το μασάζ σε αυτή την περιοχή βελτιώνει την συγκέντρωση, μειώνει την ένταση, βοηθά στην απομάκρυνση του πονοκεφάλου και χαλαρώνει τα μάτια (ειδικά αν κάθεστε για πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή). Κινέζοι θεραπευτές πιστεύουν ότι αυτό το μασάζ βελτιώνει και την διαίσθηση του ανθρώπου.

Τι πρέπει να κάνετε;

Απλά ασκείστε απαλά πίεση στο σημείο ανάμεσα στα φρύδια, μετακινήστε το δάχτυλο σας προς τα πάνω για 3 περίπου εκατοστά σε κάθετη γραμμή. Πιέστε αυτό το σημείο για 45-60 δευτερόλεπτα. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για το αποτέλεσμα.

Οι ειδικοί εξηγούν ότι αυτή η διαδικασία “ενεργοποιεί μια περιοχή του εγκεφάλου η οποία με την σειρά της βοηθά στην μείωση της έντασης. Επίσης, βελτιώνει την όψη του δέρματος, ειδικά γύρω από τα μάτια και το στόμα και βοηθά στην διαδικασία αναγέννησης.”

Αν, λοιπόν, νιώσετε ξαφνικά πονοκέφαλο ή τα μάτια σας κουρασμένα μετά από μια δύσκολη μέρα, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

Credit: brightside.me

Πίτσο-ρολό- Ιδανικά για παρτυ!

Αυτά είναι τα 5 φυσικά Viagra!