in

Τρόποι για να Θεραπεύσετε τους Μύκητες των Ποδιών φυσικά και πιο γρήγορα από κάθε Φάρμακο!

Οι μύκητες στα πόδια και τα ραντεβού με το γιατρό μπορεί να είναι ταλαιπωρία, γι’αυτό πολλοί προτιμούν να δοκιμάζουν σπιτικές θεραπείες για να θεραπεύσουν τους μύκητες των ποδιών τους.

Διαβάστε παρακάτω μερικές θεραπείες για τους μύκητες στα νύχια των ποδιών που μπορείτε να δοκιμάσετε:

Το Vicks VapoRub λέγεται ότι βελτιώνει αυτή την πάθηση. Αν το απλώνετε καθημερινά στην περιοχή με βαμβάκι, υποτίθεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση του μύκητα, σύμφωνα με το WebMD

Η μαγειρική σόδα είναι επίσης μια πιθανή λύση. Αν και δεν μπορεί να καταπολεμήσει πλήρως τον μύκητα, μπορεί να τον αποτρέψει από το να χειροτερέψει. Βουτήξτε καθημερινά το πόδι σας σε ένα μπολ με νερό, 4-5 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και μια κούπα ξίδι.

Το ξίδι από μηλίτη είναι ακόμη μία λύση. Φτιάξτε ένα μίγμα με μερικές κουταλιές ξίδι από μηλίτη και νερό (αναλογία 1:1). Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε χοντροαλεσμένο αλεύρι ρυζιού. Θα σχηματιστεί μια αλοιφή που μπορείτε να απλώσετε στο σημείο που βρίσκεται ο μύκητας.

Τέλος, το στοματικό διάλυμα Listerine λέγεται ότι έχει την δυνατότητα να βοηθά με τους μύκητες των νυχιών. Βουτήξτε τα πόδια σας γα 30 λεπτά είτε στο στοματικό διάλυμα, είστε σε ένα μίγμα Listerine και λευκού ξιδιού με αναλογία 1:1.

Εσείς ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο για να καταπολεμήσουμε τους μύκητες των ποδιών;

Credit: awm.com

Φέρνει τα πάνω ΚΑΤΩ η νέα μελέτη για το Στριφτό Τσιγάρο – Δείτε τι Αναφέρει!!!

Δείτε 5 πολύ απλές συνήθειες για να χάσετε γρήγορα κιλά!