12 ατάκες που έχουν ακούσει γυναίκες από την πεθερά τους

Πιστεύετε ότι η πεθερά σας, σας κάνει τη ζωή δύσκολή; Περιμένετε μέχρι να διαβάσετε τις παρακάτω 12 ιστορίες, όπως τις μοιράστηκαν μαζί μας οι αναγνώστριες της HuffPost.

1. Πόσταρε στο Facebook ένα βίντεο γυμναστικής και έκανε tag εμένα και την κόρη της, γράφοντας «τώρα δεν έχετε καμία δικαιολογία».
2. Μου είπε ότι γνωρίζει ότι θέλουμε να περιμένουμε λίγο ακόμα πριν κάνουμε παιδιά, αλλά ότι έχω αρχίσει να μεγαλώνω (και δεν είμαι καν 35).

3. Η πρώην πεθερά μου με φώναζε για τρία χρόνια με το όνομα της πρώην γυναίκας του άλλου της γιου.

4. Η πεθερά μου έκλεψε μερικές προσκλήσεις γάμου για να καλέσει άτομα που εμείς δεν θέλαμε να καλέσουμε στον γάμο.

5. Βλέπαμε μπαλέτο στο θέατρο και με ρώτησε αν έκανα ποτέ μπαλέτο. Όταν της απάντησα «όχι», μου είπε ότι φαίνεται, αφού όσοι έχουν κάνει μπαλέτο, προσέχουν το σώμα τους.

6. Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ανακοίνωσε στους γονείς του ότι σκοπεύουμε να παντρευτούμε, η μητέρα του τον ρώτησε αν με αγαπάει περισσότερο από την πρώην σύντροφό του και μετά τόνισε πόσο την αγαπούσε εκείνη και πόσο της λείπει (να σημειώσω ότι έχουν χωρίσει εδώ και 6 χρόνια).

7. Η πεθερά μου είναι τόσο αρνητική που βρίσκει συνεχώς κάτι για να παραπονιέται. Όταν είχαμε πάει στο Μουσείο Ολοκαυτώματος , μας είπε ότι ήταν πολύ «καταθλιπτικό» γιατί αναφερόταν πολύ στον Χίτλερ και αυτό την κούρασε.

8. Της είπα ότι δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, μου απάντησε ότι μόνο οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι το εκτιμούν.

9. Η πεθερά μου με μισεί τόσο πολύ που προσπαθεί να κάνει ότι δεν υπάρχω. Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ασχολούμαι μαζί της.

10. Την πρώτη φορά που γνώρισα την πεθερά μου, μόλις μείναμε οι δυο μας, μου είπε: «Είναι περίεργο που δεν είσαι κοκκινομάλλα γιατί, συνήθως, του αρέσουν οι κοκκινομάλλες». Εγώ της απάντησα ότι πράγματι είναι περίεργο γιατί κι εγώ προτιμώ τους κοκκινομάλληδες.

11. Όταν έμαθε ότι συγκατοικούμε άρχισε να με αποκαλεί «πόρνη της Βαβυλωνίας». Ευτυχώς που δεν της είπαμε ότι μέναμε ήδη έναν χρόνο μαζί.

12. Ενώ ήμασταν ήδη παντρεμένοι, η μητέρα του, πρότεινε να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού μήπως γνωρίσει κάποια.

Πηγή: (Huffington Post) (tilestwra)

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Καλύτερη και πιο Εύκολη Προπόνηση που θα Μεταμορφώσει το Σώμα σας σε Ελάχιστο Καιρό.

Οι κάμψεις είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές ασκήσεις σε όλο τον κόσμο. Μια προπόνηση που περιλαμβάνει κάμψεις βοηθά να ασκηθούν όχι μόνο...

Το Μυστικό που Έκρυψαν στο Δάπεδο της Θόλου Επιδαύρου

Στην εξωτερική πλευρά της Θόλου, αν προσέξουμε, υπάρχουν 26 κίονες δωρικού ρυθμού (μαύρες κουκίδες). Οι 26 αυτοί κίονες αντιστοιχούν στα 26.000 χρόνια του μεγάλου...

Η NASA «έπιασε» σήματα από κατοίκους στην Κούφια Γη

Άρθρο που χαρακτηρίστηκε ως επιστημονικής φαντασίας, όμως, κάποιοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα! Γράφει ο Σπύρος Μακρής Είναι η θεωρία της Κούφιας Γης, μία...
close