13χρονα ανακάλυψαν προφυλακτικό που αλλάζει χρώμα αν κάποιος έχει αφροδίσιο νόσημα!!!

Μια ομάδα μαθητών, ηλικίας 13 και 14 ετών ανακάλυψαν ένα προφυλακτικό που αλλάζει χρώμα όταν έρχεται σε επαφή με μια σεχουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια.

Μια ομάδα μαθητών, ηλικίας 13 και 14 ετών ανακάλυψαν ένα προφυλακτικό που αλλάζει χρώμα όταν έρχεται σε επαφή με μια σεχουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια. Το λεγόμενο «S.T.EYE» διαθέτει έναν αισθητήρα ο οποίος έχει την δυνατότητα να εντοπίζει ασθένειες όπως χλαμύδια και σύφιλη και αλλάζει χρώμα ανάλογα με το στέλεχος του βακτηρίου που έχει εντοπίσει.

Το προφυλακτικό είναι «παιδί» του 14χρονου Νταανιάλ Αλι, του Μουάζ Ναουάζ 13 ετών και του Τσιράγ Σάχ 14 ετών, μαθητών του δημοτικού σχολείου στο Isaac Newton Academy στο Εσeξ.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα κάνει ευκολότερη και ασφαλέστερη την ανίχνευση σεχουαλικώς μεταδιδόμενων ασθενειών, προκειμένου οι άνθρωποι να αναλαμβάνουν αμέσως δράση στην ιδιωτικότητα που τους εξασφαλίζει το σπίτι τους αποφεύγοντας αδιάκριτες διαδικασίες στους γιατρούς» δήλωσε ο ένας από τους μικρούς εφευρέτες, ο Νταανιάλ Αλι.

Η ανακάλυψή τους έχει ήδη βραβευτεί από την οργάνωση TeenTech ως η καλύτερη εφεύρεση στον τομέα της υγείας. Τα τρία παιδιά έλαβαν το ποσό των χιλίων λιρών Αγγλίας και ως επιπλέον δώρο μια επίσκεψη στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μοναδικό! Βυθίζει μία κούπα σε ένα μπωλ με νερό και βερνίκι νυχιών! Δείτε τι γίνεται!!

Δείτε στο παρακάτω video τι γίνεται όταν βάλει μία κούπα σε ένα μπωλ με νερό και βερνίκι νυχιών! Απλά Μοναδικό!!! Δείτε το video: Πηγή

Οι συνέπειες από την δουλειά σε κυλιόμενες βάρδιες!

Πριν από λίγες εβδομάδες, μία νέα μελέτη έδειξε πως οι γυναίκες που άλλοτε δουλεύουν μέρα και άλλοτε νύχτα, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν τύπου...

Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό… Tι κάνουμε σε ένα εγκεφαλικό!

Ένας νευρολόγος λέει ότι εφόσον ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε 3 ώρες τύχει νοσηλείας, μπορεί να αντιστραφεί πλήρως από τις επιπτώσεις του εγκεφαλικού επεισοδίου. Αναγνωρίζοντας...
close