8 σημάδια που αποδεικνύουν πως δεν είναι ο ΕΝΑΣ

Αν ταυτίζεσαι με κάποιο από τα παρακάτω, τότε σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος για σένα.
Κανείς δεν είπε πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εύκολες. Πόσο μάλλον το να βρεις κάποιον που ταιριάζεις πραγματικά. Αυτό που δεν πρέπει όμως να ξεχνάς είναι να μην συμβιβάζεσαι ή να βολεύεσαι σε σχέσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα από την ανάγκη σου για συντροφικότητα.

1. Δεν τον εμπιστεύεσαι. Αν ταράζεσαι κάθε φορά που τον χάνεις από το οπτικό σου πεδίο, ή πιάνεις τον εαυτό σου να ανησυχεί συνέχεια για το που είναι και τι κάνει τότε σίγουρα δεν έχετε μια υγιή σχέση. Είναι σημαντικό να είναι ξεκάθαρο μέσα σου πως δε νιώθεις έτσι επειδή φοβάσαι ότι θα τον χάσεις, αλλά γιατί ξέρεις βαθιά μέσα σου πως δεν είναι 100% αφοσιωμένος σε σένα.

2. Εστιάζεις στα αρνητικά του στοιχεία, αδιαφορώντας για τα θετικά του. Σου φτάνει μόνο το ένα σου χέρι για να μετρήσεις αυτά που σου αρέσουν σε εκείνον ενώ έχεις να πεις πολλά για όσα σε εκνευρίζουν.

3. Δε συμφωνείτε σε σημαντικά θέματα. Και όχι δεν εννοούμε το αιώνιο ερώτημα πίτσα ή σουβλάκι, αλλά την άποψη του περί μονογαμίας ή απιστίας ας πούμε.

4. Σε στεναχωρεί συχνότερα από ότι σε κάνει να γελάς. Όταν προσπαθείς να ζυγίζεις τα καλά και τα κακά και η ζυγαριά γέρνει ανησυχητικά πολύ προς τα κακά. Χμμ, next please!

5. Δεν σου κάνει ποτέ κομπλιμέντα. Όταν ακόμα και τις μέρες που έχεις προσπαθήσει και έχεις προσέξει πάρα πολύ μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω σου, και εκείνος δεν έχει τίποτα καλό να πει μόλις σε δει.

6. Δεν τον αναζητάς. Ναι, περνάτε πολύ ωραία όταν είστε μαζί αλλά όταν χωρίζεστε, τι; Δε σε νοιάζει καν που είναι και τι κάνει; Περίεργα πράγματα.

7. Ζηλεύεις ερωτευμένα ζευγάρια στο δρόμο. Αν σου έχει τύχει να περπατάτε στο δρόμο μαζί και να δεις ένα ερωτευμένο και ταιριαστό ζευγάρι και αμέσως να σκεφτείς «εγώ πότε θα ζήσω κάτι τέτοιο;» τότε, καταλαβαίνεις απόλυτα τι εννοούμε.

8. Φαινομενικά έχεις μια καλή σχέση αλλά κάτι μέσα σου δεν σου κολλάει. Να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και να μη παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό του πρώτου καιρού. Αν κάτι δε σου κολλάει από την αρχή, κάτι σημαίνει. Προσπάθησε να μάθεις λίγο καλύτερα αυτόν που έχεις απέναντι σου πριν δεθείς μαζί του ή φύγε όσο είναι νωρίς.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Καλύτερη και πιο Εύκολη Προπόνηση που θα Μεταμορφώσει το Σώμα σας σε Ελάχιστο Καιρό.

Οι κάμψεις είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές ασκήσεις σε όλο τον κόσμο. Μια προπόνηση που περιλαμβάνει κάμψεις βοηθά να ασκηθούν όχι μόνο...

Το Μυστικό που Έκρυψαν στο Δάπεδο της Θόλου Επιδαύρου

Στην εξωτερική πλευρά της Θόλου, αν προσέξουμε, υπάρχουν 26 κίονες δωρικού ρυθμού (μαύρες κουκίδες). Οι 26 αυτοί κίονες αντιστοιχούν στα 26.000 χρόνια του μεγάλου...

Η NASA «έπιασε» σήματα από κατοίκους στην Κούφια Γη

Άρθρο που χαρακτηρίστηκε ως επιστημονικής φαντασίας, όμως, κάποιοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα! Γράφει ο Σπύρος Μακρής Είναι η θεωρία της Κούφιας Γης, μία...
close