in

Νέες αποκαλύψεις για Angelina Jolie και Brad Pitt! (pics)

Οι διαστάσεις της δημοσιότητας που έχει λάβει το επικείμενο διαζύγιο της Angelina Jolie από τον Brad Pitt, είναι ανάλογες της «λάμψης» τους.

Το πλέον πολυσυζυτημένο ζευγάρι του Hollywood χωρίζει και όπως είναι λογικό επικρατεί τις τελευταίες ημέρες φρενίτιδα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Στη φρενίτιδα αυτή βέβαια βοηθούν και τα όσα έχουν ήδη ακουστεί, αφού δίπλα στα έτσι κι αλλιώς υπέρ-εμπορικά ονόματα των Pitt – Jolie, έχουν προστεθεί και λέξεις όπως “Nαρκωτικά”, “καταχρήσεις”, “ενδοοικογενειακή βία”, “κακοποίηση ανηλίκων” και πολλές πολλές άλλες…

Απάτη!

Η τελευταία θεωρία γύρω από τον λαμπερό γάμο και το “ηχηρό” διαζύγιο έρχεται από έναν δημοσιογράφο – ερευνητή, ο οποίος λέει ανοιχτά πως ο γάμος των… Brangelina ήταν μια “απόλυτη απάτη”!

Ο Ian Halperin, περί ου ο λόγος, είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο το 2009 με τίτλο “Brangelina: Η ανείπωτη ιστορία του Brad Pitt και της Angelina Jolie” κι έχει κάνει δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στις οποίες και έριξε τη… βόμβα!

1

“Πήρα συνέντευξη από περισσότερους από 1.000 ανθρώπους κοντά στο ζευγάρι” είπε αρχικά στην εκπομπή Sunrise, του Sam Armytage, για να συνεχίσει: “Οι άνθρωποι που μου έδωσαν συνέντευξη, ακόμη και σήμερα λένε πως η σχέση ήταν ψεύτικη από την αρχή. Ήταν μια απόλυτη απάτη”.

2

Στην συνέχεια, μιλώντας στην εκπομπή Today Extra, ο Halperin τόνισε πως το διάσημο ζευγάρι κατασκεύασε την σχέση ώστε να διπλασιάσει την δύναμή του στο παγκόσμιο star system. “Ήθελαν να δημιουργήσουν ένα brand ισχυρότερο από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι που έχει δει ποτέ το Hollywood, για να κερδίσουν εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια και να είναι το πιο σημαντικό θέμα στα εξώφυλλα των περιοδικών κάθε εβδομάδα” συνέχισε ο ίδιος.

jolie_pitt_5

«Η Jolie φταίει! Θέλει να κάνει πολιτική καριέρα στην Αγγλία»

Ο συγγραφέας, που έχει γράψει ανεπίσημες βιογραφίες του Michael Jackson, του Kurt Cobain των Nirvana, αλλά και της Celine Dion, είπε επίσης πως ο PItt και η Jolie είχαν μία “ανοιχτή” σχέση.

“Υπήρχε αρκετή… εξωσχολική δραστηριότητα σε αυτό το σπίτι επειδή είναι σπάνια μαζί. Όταν ήταν χώρια, ναι, συνέβαιναν πράγματα αλλά αυτό είχε συμφωνηθεί από κοινού και χωρίς να γίνονται ερωτήσεις. Στην πραγματικότητα ό, τι συνέβαινε έμενε μεταξύ τους και είχαν αυτή τη συμφωνία για χρόνια”.

Ο δημοσιογράφος – ερευνητής δήλωσε ακόμη πως το ζευγάρι “δούλευε” εδώ και καιρό πάνω στη στρατηγική τους για το… πλάνο εξόδου. “Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Σπάνια μιλούσαν, σπάνια έκαναν κοινές εμφανίσεις. Όταν βρίσκονταν κάτω από την ίδια στέγη η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη… πυροτεχνήματα “.

Μάλιστα ρίχνει τις ευθύνες γαι το χωρισμό στην Angelina Jolie, λέγοντας πως γνωρίζει αυτό το ζευγάρι καλύτερα από τον καθένα. “Φταίει η Angie Jolie. Είναι μια γυναίκα με ατζέντα, θέλει να εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες, θέλει να εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέλει να μπει στη Βουλή των Λόρδων (σ.σ. ένα από τα δύο Σώματα του Βρετανικού Κοινοβουλίου), έχει ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα εκεί. Έχει βάλει στόχο την Αγγλία”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

jolie_pitt_6

Η… εκρηκτικά Eρωτική Jolie

Ο Halperin, συνεχίζοντας να ρίχνει τις ευθύνες του χωρισμού στην Angelina Jolie, έφτιαξε και το… προφίλ της. “Η Jolie είναι εκρηκτική από κάθε άποψη. Ρωτήστε όλους τους πρώην της. Είναι φανταστική στο κρεβάτι, πιθανότατα ο πιο σεξουαλικός άνθρωπος που έχει δει ποτέ το Hollywood.

Εάν ο Brad Pitt δεν ήταν τόσο αξιοπρεπής όσο είναι θα μπορούσε να την καταστρέψει και να θάψει την καριέρα της, επειδή ξέρει όλες τις “πιπεράτες” λεπτομέρειες για την ζωή της Angelina Jolie, οι οποίες δεν είναι… όμορφες”.

Ο συγγραφέας, μάλιστα, υπογράμμισε πως το επικείμενο διαζύγιο θα είναι πραγματικά… άσχημο. “Όπως λένε οι πηγές μου θα είναι η μεγαλύτερη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών στην ιστορία του Hollywood”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση προϊόντος από τον ΕΦΕΤ

Ανέκδοτο:Ο γέρος Εβραίος