in

Ζωντανός βάτραχος, μπουκάλι κόκα κόλα, αφίσες και άλλα απίθανα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα σε… ανθρώπινα σώματα !!!

Πέρα από τα χειρουργικά εργαλεία που μετά λύπης μας έχει καταντήσει σύνηθες «παράσιτο» του ανθρώπινου οργανισμού μετά από επεμβάσεις, γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι επαγγελματίες από τον χώρο της υγείας έχουν κατά διαστήματα δηλώσει πως έχουν βρει εκπληκτικά αντικείμενα μέσα στα ανθρώπινα σώματα. Τα δημοσιεύματα που μέχρι στιγμής έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάνουν τον καθένα να αναρωτιέται πως κάτι τόσο αλλόκοτο μπορεί να βρέθηκε στο σώμα κάποιου ανθρώπου. Ποια είναι όμως τα πιο παράξενα εξ αυτών.

Ζωντανός Βάτραχος

αντικείμενα 1

Ο Yang Dincai εξυμνούσε για χρόνια τις αρετές της κατανάλωσης ζώντων ζώων. Ο άντρας από τη νοτιοανατολική Κίνα μάλιστα κατάπινε ζωντανούς βατράχους καθώς και αρουραίους για περισσότερα από 40 χρόνια, πείθοντας πολλούς άλλουν να κάνουν το ίδιο για να λύσουν διάφορα προβλήματα υγείας που είχαν…

Όταν ο Jiang Musheng επισκέφτηκε τον κομπογιαννίτη για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τους πόνους στο στομάχι του ο Dingcai σχεδόν αμέσως του συνέστησε την θεραπεία της κατάποσης ζωντανών ζώων, την οποία και ο πάσχοντας από στομαχόπονο ακολούθησε αφότου είδε με τα μάτια του τον Dincai να καταβροχθίζει μια στρατιά από δαύτα.

Όταν οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε επέμβαση στομάχι σίγουρα δεν περίμεναν να βρουν μέσα στο σώμα του ασθενή βάτραχο… Το τι κόλπο χρησιμοποιούσε ο κομπογιαννίτης γιατρός για να δείχνει ότι καταπίνει ζωντανά όλα αυτά τα βατράχια παραμένει άγνωστο

Σκουριασμένη λεπίδα

αντικείμενα 2

Tην περίπτωση του Li Fuyan θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε αφελή… αφού τρία χρόνια έφερε ένα σκουριασμένο 4 ιντσών μαχαίρι στο λαιμό του. Κατά την διάρκεια μιας ληστείας προσπάθησε να αποτρέψει τον κλέφτη όταν εκείνος του κάρφωσε ένα στιλέτο στο λαιμό το οποίο και για τα επόμενα χρόνια ο Fuyan πίστευε πως  ο ληστής είχε αφαιρέσει και πάρει μαζί του όταν ξέφυγε. Όμως ο ληστής δεν το είχε αφαιρέσει ολόκληρο. Παρά το ξενιστή ο Fuyan για το μόνο που παραπονιόταν τα επόμενα τρία χρόνια ήταν για κάποιες αιμορραγίες στο λαιμό και περιστασιακά προβλήματα κατάποσης.

Όταν εν τέλει αποφάσισε να επισκεφτεί το νοσοκομείο οι γιατροί βρήκαν τη λεπίδα στο λαιμό του. Ευτυχώς το στιλέτο είχε αστοχήσει και δεν είχε χτυπήσει κάποια κεντρική αρτηρία ή κάποιο νεύρο ούτε άλλη σημαντική βλάβη στον περιβάλλοντα χώρο…

Πλαστικό πιρούνι

αντικείμενα 3

Όταν ο John Manley άρχισε να υποφέρει από έναν συνεχή βήχα και τα αναπνευστικά του προβλήματα να επιδεινώνονται σίγουρα δεν φαντάστηκε την πραγματική αιτία.

Όταν τελικά αποφάσισε να επισκεφτεί το νοσοκομείο εξήγησε ότι δυσκολευόταν να υπάρξει ακόμα και σε δημόσιους χώρους εξαιτίας του επίμονου βήχα του.

Όταν τον έστειλαν για ακτινογραφίες με τον φόβο πως μπορεί να έχει προσβληθεί από καρκίνο των πνευμόνων ή κάποιο άλλο σοβαρό νόσημα στο αναπνευστικό του, η τομογραφία έδειξε πως υπήρχε κάποιος όγκος. Βέβαια όταν ο όγκος αφαιρέθηκε στο χειρουργείο διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για ένα σχετικά μεγάλο κομμάτι από πλαστικό πιρούνι που είχε καταπιεί από φαστ φουντ.

Μπουκάλι κόκα κόλα

αντικείμενα 4

Θύμα σεχουαλικής κακοποίησης υπήρξε ο 60χρονος άνδρας όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του. Λίγες μέρες αργότερα επισκέφτηκε το νοσοκομείο ισχυριζόμενος πως υποφέρει από δυσκοιλιότητα και έντονους πόνους στο παχύ έντερο.

Κατά την εξέταση και την ακτινογραφία οι γιατροί εντόπισαν μέσα στο παχύ έντερο του ατυχή ηλικιωμένου ένα πλήρους μεγέθους μπουκάλι κόκα κόλας το οποίο όπως δήλωσε ο ηλικιωμένος είχε τοποθετηθεί από τους ληστές κατά την κακοποίησή του χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται.

Αφίσα του Osmond

αντικείμενα 5

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε θέμα στην Μεγάλη Βρετανία, αφού παρουσιάστηκε ακόμα και από το BBC στην κατηγορία παράξενα. Σε αυτό, μια γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο, με έντονους πόνους στην περιοχή της πυέλου και στα γεννητικά όργανα της.

Οι γιατροί περίμεναν είτε κάποια λοίμωξη είτε κάποιο αντικείμενο το οποίο έχει κολλήσει στο εσωτερικό της, σίγουρα όμως δεν περίμεναν να βρουν μια μεγάλη τυλιγμένη αφίσα του Donny Osmond στο εσωτερικό της..

Πηγή

Ήθελε να βγάλει τα φρύδια της με μία ΝΕΑ Μέθοδο… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ! Δείτε πως έγινε…

Χαλαρώνουν τα Capital Controls – Ανάληψη των 420 ευρώ κάθε μέρα της εβδομάδας