Σπάνια Υπερπανσέληνος στον Ταύρο: Ετοιμαστείτε για μια Τεράστια Αλλαγή την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2016

Με όλα τα απροσδόκητα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο παγκοσμίως, η ερχόμενη υπερπανσέληνος που θα λάβει χώρα στις 14 Νοεμβρίου, θα είναι ένα πραγματικό υπερθέαμα, που αξίζει τη προσοχή μας. Και αυτό επειδή το φεγγάρι θα λάμπει πιο φωτεινά και θα φαίνεται μεγαλύτερο για τα τελευταία 68 χρόνια!

Η σπάνια υπερπανσέληνος του Νοεμβρίου είναι φαινομενική, καθώς ο δορυφόρος της Γης έχει να έρθει τόσο κοντά σε μας από τις 25 Ιανουαρίου του 1948. Αν αναρωτιέστε τι απαιτείται για να γίνει η σελήνη υπερπανσέληνος, τότε είναι ο ιδανικός συνδυασμός τοποθεσίας, χρόνου και φάσης της σελήνης. Το πιο σημαντικό, το φεγγάρι πρέπει να βρίσκεται στην πλήρη φάση της πανσελήνου ή να βρίσκεται στη νέα φάση της σελήνης. Στη συνέχεια, η τροχιά του φεγγαριού πρέπει να έρθει στο ακριβές σημείο όπου έρχεται πιο κοντά στη Γη. Τέλος, υπάρχει ο παράγοντας του χρόνου και οι δύο αυτοί παράγοντες πρέπει να συμπίπτουν σε μεγάλο βαθμό ο ένας με τον άλλο, έτσι ώστε η σελήνη να χαρακτηριστεί υπερπανσέληνος.

Υπάρχουν και άλλες επιπτώσεις που σχετίζονται με αυτό το κοσμικό γεγονός, και αυτό είναι η κοσμική αλλαγή στην ενέργεια που το συνοδεύει. Μιλώντας αστρολογικά, η υπερπανσέληνος του Νοεμβρίου θα συμβεί όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον Σκορπιό και η Σελήνη βρίσκεται απέναντί του στον Ταύρο. Αυτό φέρνει στο προσκήνιο ένα είδος σύγκρουσης ανάμεσα στον ισχυρό, αποφασιστικό και έντονο Σκορπιό και στον σταθερό και υπεύθυνο Ταύρο. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης θα δημιουργήσει μια έκρηξη ενέργειας που μπορείτε είτε να αποδεχτείτε είτε να πάτε κόντρα.

Αν επιλέξετε να καλωσορίσετε την αλλαγή με θετική συμπεριφορά, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν. Παρακάτω είναι μια σύντομη αναφορά στα θετικά χαρακτηριστικά της υπερπανσέληνου στον Ταύρο:

Είναι μια ευκαιρία να αξιολογήσετε εκ νέου τους στόχους σας και πώς μπορείτε να τους πετύχετε καλύτερα. Η πρακτική και υπεύθυνη πλευρά του Ταύρου θα σας βοηθήσει στη λήψη καλύτερων δυνατών αποφάσεων.

Είναι ώρα να παραμείνετε προσγειωμένοι. Παραμείνετε στο παρόν συνειδητά, και να έχετε επίγνωση του εγώ σας.

Θα υπάρχουν αλλαγές τις μέρες που οδηγούν προς τις 14 Νοεμβρίου και θα νιώθετε περισσότερο συναισθηματικοί από το σύνηθες. Όλες οι πανσέληνοι βγάζουν μια πιο ακραία συμπεριφορά μας, αλλά αυτή η υπερπανσέληνος θα μας υπερφορτώσει συναισθηματικά.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ενδυναμώσετε και να λήξετε προστριβές με την οικογένεια ή φίλους. Σεβαστείτε και τιμήστε τους στενούς οικογενειακούς δεσμούς.

Απελευθερωθείτε από τα τοξικά άτομα της ζωής σας. Όποιες σχέσεις σας πληγώνουν ή σας κρατάνε πίσω, θα πρέπει να επανεκτιμηθούν. Θα πρέπει να απομακρυνθείτε ή να κόψετε κάθε επαφή αν πιστεύετε ότι κάποιος δεν αξίζει το χρόνο σας. Μην επιτρέπετε σε κάποιον να εκμεταλλεύεται τη καλοσύνη σας, λήξτε το και προχωρήστε μπροστά.

Συμπερασματικά, η αλλαγή στην ενέργεια που συνοδεύει αυτή την υπερπανσέληνο θα είναι κυρίως θετική. Μπορεί να οδηγήσει σε κάποια σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, και γι΄αυτό καλωσορίστε την θετικά!

Credit: Sun-gazing

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

5 πράγματα που λένε οι χειριστικοί άνθρωποι για να μας χειραγωγήσουν και να μας κάνουν ότι θέλουν.

Χειραγωγώ: να ελέγξω ή να παίξω με κάποιον, χρησιμοποιώντας άδικα ή ύπουλα μέσα προς όφελός μου. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι χειριστικοί άνθρωποι είναι πολύ...

Μπορείτε Εύκολα να Εξεταστείτε Αν έχετε Αρχικό Στάδιο Αλτζχάιμερ, Κάνοντας Αυτό το Απλό Πράγμα

Το Αλτζχάιμερ είναι μια τρομερή, εξουθενωτική ασθένεια, που όχι μόνο έχει τρομακτικές επιπτώσεις στο άτομο που υποφέρει, αλλά και στα άτομα του στενού οικογενειακού...

Αυτό είναι το ρόφημα που εξαφανίζει τα «σωσίβια» χωρίς γυμναστική

Εκτός από επιβλαβές αφού συνδέεται με πλήθος ασθενειών, το λίπος που συσσωρεύεται στην κοιλιά είναι και αντιαισθητικό τόσο, ώστε όλοι εύχονται να μπορούσαν μαγικά...
close