Αρχική Ψυχολογικά-Τέστ Το 91% των ανθρώπων αδυνατούν να εντοπίσουν τον 3ο άνθρωπο που υπάρχει σε αυτή τη Φωτογραφία. Εσύ Μπορείς;

Το 91% των ανθρώπων αδυνατούν να εντοπίσουν τον 3ο άνθρωπο που υπάρχει σε αυτή τη Φωτογραφία. Εσύ Μπορείς;

0
Το 91% των ανθρώπων αδυνατούν να εντοπίσουν τον 3ο άνθρωπο που υπάρχει σε αυτή τη Φωτογραφία. Εσύ Μπορείς;

Κοιτώντας αυτή τη φωτογραφία, διακρίνουμε ένα ζευγάρι να ατενίζει τη θάλασσα, ενώ το τριγύρω τοπίο θυμίζει σκηνή από ταινία του Τιμ Μπάρτον. Όμως αν βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει και ένα τρίτο άτομο μέσα στην εικόνα. Δεν μας πιστεύετε; 

Η ιστοσελίδα Optical Illusionist δημοσίευσε πρώτη την εικόνα. Έγραψαν για την εικόνα:

“Με μια πρώτη ματιά μπορείτε να δείτε μια ασπρόμαυρη εικόνας με ένα νεαρό ζευγάρι να κοιτάζει προς τη θάλασσα. Σε κάποια απόσταση υπάρχει ένα νησί με δέντρα και το ζευγάρι στέκεται δίπλα σε ένα δέντρο κοντά στη θάλασσα. Απλά μια ρομαντική και γαλήνια εικόνα και μπορεί κανείς να πιστέψει ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ωστόσο, αν υπάρχει κάτι που υπάρχει κρυφό στην εικόνα. Το περίγραμμα ενός μωρού σε εμβρυακή στάση. Μπορείτε να το δείτε;”

Να τι σχολίασαν μερικοί χρήστες στην ιστοσελίδα. Κάποιοι το θεώρησαν γλυκό, ενώ άλλοι κάπως τρομακτικό…

“Είναι η αγαπημένη μου. Είναι χαλαρωτική, αν και είναι κάπως τρομακτικό να ξέρεις ότι το ζευγάρι στέκεται στη μέση μιας μήτρας. ”

“Το βλέπω. Είναι πραγματικά τρομακτικό.”

“Πιστεύω ότι είναι μια γλυκιά ψευδαίσθηση. Ίσως είναι σημάδι από τον Θεό και η γυναίκα να είναι έγκυος.”

“Το μωρό ίσως δηλώνει τον προορισμό του ζευγαριού ή αυτό που εύχονται να είχαν. Η σύνδεση μεταξύ αγάπης, φύσης και μωρού δείχνει κάτι μεγαλύτερο…την αγάπη και την εξέλιξη. Πανέμορφο! ”

Εσείς τι πιστεύετε για αυτή τη δημιουργική οπτική ψευδαίσθηση;

1909

awm.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.